Pagina's

woensdag 11 september 2013

Everything happens for a reason

Ik tel zenuwachtig af. 17 september begint het schooljaar weer. Ondertussen zijn de meeste stofjes die ik kocht verwerkt tot kleedjes of rokjes voor het najaar. Enkel aan de jas en het jeanskleed worden de laatste loodjes gelegd.
Aangezien ik veronderstel het nogal druk zal worden dit jaar spendeer ik nog wat quality time met mijn machine. En Brandweerman die blij is om te zien hoeveel tijd ik spendeer met zijn fantastische cadeau voor mijn verjaardag.

Ondertussen is er ook een nieuwe stoffenwinkel geopend in Turnhout waarvan ik weet dat ik er de deur zal platlopen. Hier kocht ik al enkele prachtige stofjes die ondertussen verwerkt zijn tot kleedjes en rokjes.
Omdat ze zo dichtbij zitten, en hun nieuwe stofjes telkens posten op hun pagina is het voor mij moeilijk om eraan te weerstaan.
Ik kocht dus stof, en dacht er een Burda 7828 mee te maken. Omdat ik weet dat dit model me altijd goed afgaat en omdat het eigenlijk een werkje van niks is. Toch hou ik er niet van om allemaal dezelfde modellen in mijn kast te hebben hangen. Ik dacht na over een ander model, maar kon me zo niets voor ogen halen.
Tot ik - buiten mijn zoektocht naar een ander patroon - botste op een leuke blog waar ik gewoon, zo ineens een tutorial vond om de Burda 7828 net iets anders te maken. Everything happens for a reason!



7 opmerkingen:

  1. Leuk geworden! Blij dat je aan mijn uitleg aan uit kon!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Dit is zeker niet het laatste dat ik maak met jouw uitleg ;-)

      Verwijderen
  2. Je maakt mooie dingen! Het kleedje staat je geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo mooi!!!! Ik ga deze ook eens proberen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heb je daar een patroontje voor? Is keimooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kan je het kleedje van burda 7828 enkel in tricot maken of ook in gewoon katoen? Heel mooi stofje trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen